Барометр На Миколаївщині мати намагалася підкупити поліцейського, щоб уберегти сина від арешту

На Миколаївщині мати намагалася підкупити поліцейського, щоб уберегти сина від арешту

Просмотров: 192
5 Квітня 2023, 18:26

На Миколаївщині 51-річна мешканка запропонувала заступнику начальника Первомайського районного відділу поліції хабар у 20 тисяч гривень за невиконання ухвали суду про адміністративний арешт на 15 діб її сина. Жінці загрожує до восьми років ув’язнення, передає відділ комунікації ГУНП Миколаївської області у середу, 5 квітня.

Про наміри матері правопорушника поліцейський повідомив оперативників Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Після надання поліцейському «відкупних» зловмисницю затримали слідчі слідчого управління обласного главку поліції разом з оперативниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального Кодексу України.

Кошти правоохоронці вилучили.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка чи надання неправомірної вигоди посадовій особі». Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без. Наразі вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює обласна прокуратура. Триває досудове розслідування.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]