Барометр У Краматорську затоплено сотні будинків, – ОВА

У Краматорську затоплено сотні будинків, – ОВА

Просмотров: 411
4 Квітня 2023, 18:42

У селищі Краматорської територіальної громади відбулося неконтрольоване скидання води. Через це затопило близько 260 будинків у Краматорську, повідомив голова Донецької ОВ Павло Кириленко у  Facebook  у вівторок, 4 квітня.

“Близько 260 будинків на 30 вулицях підтоплено в Краматорську. Це оперативна інформація з надзвичайної події, що сталася у селищі Краматорської територіальної громади”, – написав він.

Кириленко уточнив, що на одному з ставків частково зруйновано водоскидний шлюз, внаслідок чого відбувається неконтрольоване скидання води. Кириленко додав, що вода продовжує прибувати. Наразі на місці події працюють рятувальники ДСНС та комунальні служби.

“Створюємо бетонну загороду та розчищаємо русло тамтешньої річки для мінімізації наслідків розливу, розселяємо людей з постраждалих будинків до тимчасового житла. Про перебіг подій повідомлятиму додатково”, – додав голова Донецької області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]