Барометр У Миколаєві «БМВ» в’їхав до «Ланоса» – водій був п’яний і втік з місця ДТП

У Миколаєві «БМВ» в’їхав до «Ланоса» – водій був п’яний і втік з місця ДТП

Просмотров: 183
3 Квітня 2023, 13:05

Миколаївські патрульні розшукали водія з ознаками алкогольного сп’яніння, який скоїв ДТП та виїхав з місця події. 

У Миколаєві «БМВ» в'їхав до «Ланоса» - водій був п'яний і втік з місця ДТП

Про це у понеділок, 3 квітня, повідомила прес-служба УВП Миколаївської області.

Так, близько 14:00 у неділю, 2 арпелі, на спецлінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на вулиці Гетьмана Сагайдачного водій на автомобілі BMW врізався в його Daewoo Lanos, а після виїхав з місця події у невідомому напрямку.

Через деякий час інспектори виявили “БМВ” на вулиці Металургів. У тому, що саме цей автомобіль розшукується за ДТП, не було сумнівів – номерний знак від Daewoo Lanos залишився стирчати в задній частині кузова.

Поспілкувавшись із винуватцем ДТП, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували останньому пройти огляд стану сп’яніння у встановленому законом порядку. Результат тесту становив 1,61 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Поліцейські склали на водія низку адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) та протокол за ч.1 ст.130 (управління транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Надалі ці матеріали будуть передані до суду для їхнього розгляду.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]