Барометр На Миколаївщині відновлюють роботу два суди

На Миколаївщині відновлюють роботу два суди

Просмотров: 307
31 Березня 2023, 16:17

З початку квітня відновлять роботу два суди у Миколаївській області. Снігурівський райсуд запрацює з 1 квітня 2023 року, Березнегуватський , з 3 квітня 2023 року.

Про це повідомила Вища Рада правосуддя.

Як зазначено у поданні Голови Верховного Суду, Державна судова адміністрація України поінформувала, що станом на 17 березня 2023 року вказані суди готові відновити роботу в межах своєї територіальної підсудності.

Справи Снігурівського районного суду Миколаївської області було передано на розгляд Бобринецькому районному суду Кіровоградської область, а Березнегуватського районного суду Миколаївської області – Добровеличківському районному суду Кіровоградської області.

Таким чином Бобринецький районний суд Кіровоградської області (до 31 березня 2023 року) та Добровеличківський районний суд Кіровоградської області (до 2 квітня 2023 року) продовжать розгляд справ, які надійшли їм відповідно до рішень про територіальну підсудність.

Державна судова адміністрація України має вжити невідкладних заходів щодо дострокового закінчення відрядження суддів Снігурівського та Березнегуватського районних судів Миколаївської області у зв’язку з відновленням роботи цих судів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]