Барометр У Миколаєві здали поліції недолугого викрадача авто — алкоголь у крові перевищив норму в 14 разів

У Миколаєві здали поліції недолугого викрадача авто — алкоголь у крові перевищив норму в 14 разів

Просмотров: 271
24 Березня 2023, 14:17

Небайдужі громадяни затримали чоловіка, який намагався викрасти автомобіль, та передали його патрульним.

Про це повідомляє патрульна поліція Миколаївської області.

Про викрадача патрульним повідомили вчора, близько опівночі. Приїхавши на місце, правоохоронці побачили, що невідомий чоловік виламав бічне скло автомобіля, завів його та намагався поїхати. Проте поїхати порушник не зміг — місцеві жителі, які вчасно відреагували, витягли його з авто та утримували до приїзду поліцейських.

Під час бесіди з громадянином охоронці правопорядку помітили в нього ознаки сильного алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд стану сп’яніння у встановленому законом порядку, на що останній погодився. Результат тесту становив 2,85 проміле, що у 14 разів перевищує допустиму норму. 


Поліцейські викликали на місце події слідчих для подальшого з’ясування всіх обставин справи, а також склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Управління транспортним засобом у стані сп’яніння), а також ухвалу за ч. 5 ст. 126 (Управління транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]