Барометр Миколаївська фехтувальниця завоювала “бронзу” на Всеукраїнських змаганнях

Миколаївська фехтувальниця завоювала “бронзу” на Всеукраїнських змаганнях

Просмотров: 233
24 Березня 2023, 14:07

Миколаївська фехтувальниця Аліна Полозюк на Всеукраїнському турнірі найсильніших України з фехтування на рапірах серед жінок виборола “бронзу”. Перше та друге місця посіли киянки.

Про це повідомляє фехтувально-спортивний клуб “Ля Флєш”.

Змагання відбувалися у Києві з 21 до 22 березня. Фехтувальниці долали груповий етап за круговою системою, після чого найсильніших виявляли у турі прямого вибування до фіналу.

Аліна Полозюк готувалася до змагань у Києві. У перший день турніру дівчина дійшла до фіналу, а на другий зупинилася на п’ятій позиції. Дівчина здобула бронзову медаль.

Перше та друге місце посіли киянки Ольга Сопіт та Анна Тараненко.

Що відомо

  • Аліна Полозюк — вихованка Миколаївської спеціалізованої дитячо-юнацької спортшколи з фехтування. У лютому 2023 року 20-річна спортсменка виграла бронзову медаль на Гран-прі Міжнародної федерації фехтування (FIE) у Турині (Італія). Ця “бронза” в особистій першості стала першою в історії України нагородою у жіночій рапірі на змаганнях такого рівня.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]