Барометр У Миколаєві затримали ділка, який розсилав наркотики по всій Україні

У Миколаєві затримали ділка, який розсилав наркотики по всій Україні

Просмотров: 202
24 Березня 2023, 13:29

34-річний чоловік працював на інтернет-магазин, з якого поштовим сервісом отримував канабіс, амфетамін та «Альфа PVP». Наркотичні засоби ділок фасував та постачав клієнтам у різні куточки країни. За вчинене фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Миколаївській області.

Викрили та задокументували злочинну діяльність зловмисника слідчі Миколаївського районного управління поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю у Миколаївській області ДБН НПУ за силової підтримки роти поліції особливого призначення та за участю кінолога зі службовим собакою та співпраці з відділом кримінального аналізу.

У ході санкціонованого обшуку в будинку 34-річного фігуранта поліцейські виявили та вилучили 18 замаскованих посилок із психотропними речовинами, які вже були готові для відправки клієнтам, а також близько 70 грамів психотропної речовини амфетамін, приблизно 200 грамів «Альфа PVP», 1 зв’язки, електронні ваги, пакувальні матеріали, зип-пакети та мобільні телефони. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 300 тисяч гривень.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник працював на інтернет-магазин і збував психотропи до різних куточків країни. А його щомісячний заробіток становив 50-70 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що наразі чоловік проходить підсудним за скоєння аналогічного злочину.

Усі вилучене слідчі направили на експертне дослідження, після проведення якого вирішуватиметься питання остаточної кваліфікації дій фігуранта.

Чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру попередньо за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України “Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах”.

За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу. Продовжується досудове розслідування.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]