Барометр У Миколаєві зіткнулися фура та «Кіа» — рух на вул. Пограничній повністю заблокований

У Миколаєві зіткнулися фура та «Кіа» — рух на вул. Пограничній повністю заблокований

Просмотров: 268
24 Березня 2023, 13:03

Вдень у п’ятницю, 24 березня, на перехресті вул. Пограничної та Малої Морської у Миколаєві зіткнулися сідловий тягач DAF та легковий автомобіль Kia Picanto, внаслідок чого вулиця виявилася повністю заблокованою для руху автотранспорту.

Про це повідомляє кореспондент « Новостей- N » з місця події.

Обидва автомобілі їхали вул. Прикордонній, з боку вул. Маріупольській, у напрямку вул. Садовий. На перехресті з вул. Малій Морській, водій «Кіа» спробував «протиснутися» між фурою та бордюром, проте ширини проїжджої частини йому не вистачило, великовантажний автомобіль зачепив легковик, витяг його перед собою і поставив упоперек дороги. У правій смузі їхав «Ланос», який буквально дивом встиг загальмувати, внаслідок чого його автомобіль не отримав пошкоджень.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Автомобілі, що зіткнулися, заблокували повністю всю проїжджу частину по вул. Прикордонній у напрямку вул. Садовий. Транспорт, що рухається в цьому напрямку, змушений об’їжджати зустрічною смугою.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]