Барометр В ОК «Південь» розповіли про ситуацію у Новій Каховці

В ОК «Південь» розповіли про ситуацію у Новій Каховці

Просмотров: 260
24 Березня 2023, 12:13

На сьогоднішній день окупанти не залишили ні Нової Каховки, ні якогось іншого населеного пункту.

Генштаб ЗСУ 23 березня повідомив, що російська армія залишила Нову Каховку. Втім, незабаром цю інформацію спростували.

Начальниця Об’єднаного пресцентру сил оборони Півдня Наталія Гуменюк розповіла про ситуацію у місті, повідомляє 24 канал.

За її словами, окупаційні війська намагаються пакувати намародерені речі та відправляти їх. Незважаючи на це, окупанти продовжують переодягатися у цивільний одяг та маскувати позиції.

«Це комплекс уже народних прикмет, коли вони готувалися до наших активних дій щодо деокупації правого берега. Знаємо, як вони тяжіють до традицій, нехай дотримуються. Якщо вже почали збиратися, нехай не зупиняються», – зазначила начальниця пресцентру.

Гуменюк додала, що на сьогоднішній день окупанти не залишили ні Нової Каховки, ні якогось іншого населеного пункту. Втім, відомо про ротацію сил і частково виведені підрозділи. Українські захисники продовжують звільняти 30-кілометрову смугу лівого берега.

«Вранці було обстріляно Білозерку. Там є постраждалі цивільні з тяжкими пораненнями, їм надається медична допомога. Багато руйнувань приватних подвір’їв. Людей, які чують нас, просимо перейти в укриття», – наголосила Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, близько 20:00 22 березня Генеральний штаб спростував попередню свою заяву про нібито відхід російсько-окупаційної влади та військових з Нової Каховки.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]