Барометр Южноукраїнські сумоїсти показали високий результат на чемпіонаті України

Южноукраїнські сумоїсти показали високий результат на чемпіонаті України

Просмотров: 224
23 Березня 2023, 09:51

З 18 по 20 березня 2023 року в місті Луцьку Волинської області відбувся чемпіонат України з сумо серед дорослих та молоді до 21 і 23 років (жінки/чоловіки) (ІІІ – ІV ранги).

Вихованці відділення сумо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа» прийняли участь у змаганнях та показали високий ступінь майстерності. За результатами особисто – командних змагань:

  • Котюжинський Ростислав – І місце в ваговій категорії 70 кг (молодь до 21 року), ІІ місце в ваговій категорії 70 кг (молодь до 23 років), ІІІ місце в ваговій категорії 70 кг (дорослі);
  • Папушой Юрій – ІІ місце в ваговій категорії 60 кг (молодь до 21 року);
  • Похильченко Данило – ІІІ місце в ваговій категорії 92 кг (молодь до 21 року), ІІ місце в ваговій категорії 92 кг (молодь до 23 років);
  • Чугун Єгор – ІІ місце в ваговій категорії +115 кг (молодь до 21 року), ІІІ місце в ваговій категорії +115 кг кг (молодь до 23 років);
  • Павлов Михайло – ІІІ місце в ваговій категорії 70 кг (молодь до 21 року), ІІІ місце в ваговій категорії 70 кг (молодь до 23 років), ІІІ місце в ваговій категорії 70 кг(дорослі)
  • Хлюстін Анатолій – ІІІ місце в ваговій категорії 85 кг (дорослі).

Сумо, як стиль життя: без постійних тренувань не можна досягти таких успіхів. Також важливо, щоб був командний підхід та підтримка свого тренера. Участь у таких змаганнях сприяє підвищенню спортивної майстерності сумоїстів.

Вітаємо з перемогою та бажаємо тренерам – викладачам з сумо Тімашкову Юрію Миколайовичу, Тімашковій Оксані Володимирівні та їх вихованцям високих спортивних перемог.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]