Барометр Над Миколаївщиною збили протирадіолокаційну ракету

Над Миколаївщиною збили протирадіолокаційну ракету

Просмотров: 324
21 Березня 2023, 15:18

Ракетна небезпека в Україні залишається високою, тому що у військ російської федерації є запас “Калібрів” як морського базування, так і для тактичної стратегічної авіації. 20 березня армія рф намагалася уразити сили протиповітряної оборони України на Миколаївщині.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони “Південь” Наталія Гуменюк.

20 березня російські війська за допомогою літаків намагалися уразити українські засоби ППО. По Миколаївщині військові РФ випустили протирадіолокаційну ракету, яку вдалось перехопити.

“Це свідчить про те, що вони продовжують вишукувати наші системи ППО, і такі точкові ракетні удари в їхній тактиці залишаються. Вони намагаються вирахувати наші системи ППО, зокрема південні, оскільки захід на пускові позиції літаки часто роблять саме з акваторії Чорного моря. І саме південне ППО їм суттєво дошкуляє”, — розповіла Гуменюк.

За словами керівниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони “Південь”, протягом 20 березня російські війська атакували з тактичної авіації двічі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]