Барометр Депутат Николаевского облсовета Анатолий Катрич заявил о приостановлении своего членства в партии «Батькивщина»

Депутат Николаевского облсовета Анатолий Катрич заявил о приостановлении своего членства в партии «Батькивщина»

Просмотров: 100
14 Жовтня 2013, 16:24

Как сообщают «Новости-N», в адрес редакции пришло письмо от депутата Николаевского областного совета Анатолия Катрича.

В нем он выражает возмущение кадровой политикой, проводимой в Николаевской областной партийной организации ВО «Батькивщина». Также депутат заявляет о временном прекращении своего членства в партии «Батькивщина».

Далее предлагаем текст заявления на языке оригинала.

Я, Анатолій Петрович Катрич, депутат Миколаївської обласної ради заявляю про тимчасове припинення свого членства в партії ВО «Батьківщина» до повного звільнення нашого лідера Юлії Тимошенко.
Я обурений кадровою політикою, що проводиться сьогодні в Миколаївській обласній партійній організації ВО «Батьківщина».

Вважаю необґрунтованим і несправедливим звільнення ідейних, відданих своїй справі і партії людей. Вони були обрані районними партійними конференціями, це шановні і авторитетні люди. Саме їм партійці всіх рівнів довірили представляти їхні інтереси в обласному бюро. Багато з них пройшли складний шлях від витоків партії, до суду над Юлією Володимирівною. Але, навіть у найскладніші часи, вони не залишили партію та її лідера.

Вони цілодобово чергували в наметовому містечку біля Печерського суду, брали участь в акціях протесту та в сутичках з загонами беркуту. Неприпустимо класти на плаху розвитку партійної організації голови її вірних прихильників. А якщо ми робимо так, то чим ми відрізняємося від наших опонентів???

Тимчасові люди в керівництві партії іноді приймають рішення не розібравшись у справжній ситуації на місцях. Ось і цього разу, гідні та віддані люди незаслужено постраждали в боротьбі інтересів. Хочу, щоб наші колеги по політраді звернули увагу на висловлювання наших союзників по опозиції.

Вважаю, якщо навіть їх думка не збігається з нашою, це не привід ображати людей, які емоційно переживають ці кадрові зміни. Сподіваюся, що незабаром після повного звільнення, у Юлії Тимошенко буде достатньо часу, щоб розібратися в ситуації і відновити справедливість.

Впевнений, що моє рішення буде зрозумілим для колег незламних за характером і за духом , які довгі роки йшли зі мною пліч о пліч.

Юлі – волю!

Слава Україні – героям слава!

Анатолій Катрич

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]