Барометр Чоловік із гранатою прийшов у чернівецький суд через арешт сина

Чоловік із гранатою прийшов у чернівецький суд через арешт сина

Просмотров: 285
17 Березня 2023, 15:37

 У Чернівцях чоловік-військовий прийшов в Апеляційний суд із гранатою через арешт сина.  

Джерела: місцеве видання “Молодий буковинець“, яке цитує начальника ГУНП у Чернівецькій області Руслана Дударця

Пряма мова: “До Апеляційного суду на судове засідання прийшов батько засудженого. Дізнавшись, що сину змінили міру запобіжного заходу на взяття під вартою, він хотів пройти до нього у залу судового засідання. На пункті пропуску, де стоїть металошукач, його зупинили працівники судової охорони і запитали про заборонені предмети. Чоловік дістав з кишені гранату і показав її”.

“Чоловік вийшов до арки біля вхідних дверей Апеляційного суду. Ми провели з ним перемовини. Він добровільно віддав гранату і травматичний пістолет, який був при ньому. Чоловік нікому не погрожував, але висловив невдоволення, що сину призначили такий жорсткий вирок”.

Деталі: Під час інциденту вулицю Емінеску у центрі міста перекривали. Поліція буде з’ясовувати, звідки граната у чоловіка. За словами правоохоронців, він є військовослужбовцем. Йому загрожує за незаконне поводження зі зброєю до 8 років.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]