Барометр росіяни в Криму готуються до оборони, – ГУР

росіяни в Криму готуються до оборони, – ГУР

Просмотров: 155
16 Березня 2023, 16:15

росіяни створили на тимчасово окупованому Кримському півострові оборонне угрупування та готуються до оборонних дій.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Він зауважив, що українська розвідка постійно відстежує все, що пов’язане з діяльністю угруповання російських військ у тимчасово окупованому Криму.

«Інфраструктура на тимчасово окупованому півострові підтримується в бойовій готовності. У Криму розміщений потужний сухопутний і авіаційний компонент. Наприклад, це близько 90 бойових літаків, 60 бойових вертольотів. Створене оборонне угруповання, що здійснює заходи із облаштування фортифікаційних споруд, лінії оборони. Вони готуються до оборонних дій на території півострова», – сказав Скібіцький, його цитує “Укрінформ”.

За його словами, найпотужніші оборонні рубежі росіяни облаштували на півночі Кримського півострова та на півдні Херсонської області, на підходах до Криму.

Коментуючи спорудження окупантами траншей та окопів на кримських пляжах, Скібіцький зауважив, що «вони обрали найбільш небезпечні напрямки, де може бути проведена морська десантна операція, і зараз саме там здійснюють підготовку оборонних рубежів».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]