Барометр В станції переливання крові Миколаєва заявили про критичну ситуацію – донорів просять допомогти постраждалим після обстрілів Херсона та Миколаївщини

В станції переливання крові Миколаєва заявили про критичну ситуацію – донорів просять допомогти постраждалим після обстрілів Херсона та Миколаївщини

Просмотров: 195
16 Березня 2023, 14:05

В Миколаївській обласній станції переливання крові заявили про критичну ситуацію із забезпеченням компонентами крові.

Там просять донорів усіх груп крові допомогти українцям, постраждалим внаслідок російських обстрілів Херсона та громад Миколаївської області.  

Станція звернулася до миколаївціа і гостей міста з Херсона, Одеси та інших регіонів України.

— Наразі існує дуже нагальна потреба у всіх групах крові з негативним резусом. Звертаємося до всіх небайдужих допомогти знекровленому Херсону. Потреба лікарень Миколаєва також залишається дуже великою!, – йдеться у повідомленні. 

Донорів з групами II(+), I(-), II(-), III(-) та IV(-) станція переливання крові чекає 17 березня з 08:00 до 13:00 за адресою провулок Радіо , 2.

— Ми також обов’язково приймемо донорів з іншими групами та резусами!, – додали там і вказали телефон реєстратури (0512-709-452).

Нагадаємо, що військові РФ щоденно обстрілюють Очаків з артилерії, ударів по місту окупанти завдають по декілька разів на добу. Обстріл загарбники ведуть з території тимчасово окупованої Кінбурнської коси – наразі це єдина окупована Росією територія Миколаївської області. Окрім Очакова з коси росіяни також щоденно обстрілюють Куцурубську громаду.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]