Барометр 1 вересня у Миколаєві не всі школи будуть запущені

1 вересня у Миколаєві не всі школи будуть запущені

Просмотров: 303
15 Березня 2023, 15:36

Підвальні приміщення 38 шкіл Миколаєва переобладнають під укриття.

Про це заявила начальник Управління освіти міської ради Ганна Личко.

“По школах в 38 закладах можемо зробити ремонт підвальних приміщень. Ми в одній із шкіл вже завершуємо ремонт захисного укриття… як ми бачимо по часу, це мінімум три місяці. Тобто, в принципі на 1 вересня не 38 будуть запущені, але більшість, я сподіваюсь, будуть запущені… Навіть тоді, коли ми відремонтуємо, ми не будемо на загал випускати цю інформацію, який саме заклад працюватиме офлайн. Вибачте, але тут все-рівно пересторога є, хотілося, щоб це було якомога менше відомо назовні, але разом з тим ми з керівниками закладів освіти обговорювали це питання, і вся інформація буде йти через той заклад освіти, в якому дитина навчалася онлайн. Ми десь до кінця червня уже чітко зможемо сказати алгоритм як, що, куди звертатися, і буде вибудована система, як дітям до якого закладу йти”, – сказала вона.

Також вона зазначила, що, можливо, у місті не будуть збережені ті класні колективи, які навіть зараз в онлайні.

“Ми припускаємо те, що в одному класі батьки навіть за наявності захисного укриття скажуть “Ми не хочемо ходити на очне навчання, ми хочемо вчитися дистанційно”. Ми допускаємо, що фактично будемо переформатовувати практично більшість класних колективів”, – сказала вона.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]