Барометр В Южноукраїнську відвідали патронатну сім’ю (відео)

В Южноукраїнську відвідали патронатну сім’ю (відео)

Просмотров: 735
15 Березня 2023, 15:01

На початку минулого року у місті Южноукраїнськ було створено першу патронатну сім’ю. Тетяна та Павло Ліщинські піклуються про семирічну Валерію, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

У їх квартирі облаштовано затишну дитячу кімнату, наповнену книгами, іграшками та й загалом створені всі необхідні умови для перебування вихованців.

Валерія ходить до першого класу, вона жвава, балакуча, має багато друзів. Тимчасове проживання в родині Ліщинських дало їй шанс відчути, що таке щасливе дитинство.

Фахівці міського центру соціальних служб працюють з мамою дівчинки на подолання складних життєвих обставин. В разі якщо вона виправиться – вона має шанс повернути дитину.

Патронатна форма виховання – відносно нова, яка передбачає тимчасове перебування дітей в родині. Але така форма дає можливість дитині не потрапити до соціальних закладів, а біологічним батькам дає час для подолання складних життєвих обставин .

 Якщо ви зараз шукаєте роботу, маєте досвід виховання дітей і бажаєте допомогти діткам, які потребують тимчасової підтримки, звертайтеся до Южноукраїнського міського центру соціальних служб:

м. Южноукраїнська, бульвар Квітковий, 9,

тел. 050 554 9805

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]