Барометр Під Куп’янськом затримали жінку, яка передавала окупантам дані про переміщення ЗСУ

Під Куп’янськом затримали жінку, яка передавала окупантам дані про переміщення ЗСУ

Просмотров: 143
14 Березня 2023, 15:18

Жителька Куп’янського району Харківської області передавала окупантам інформацію про переміщення військових Збройних сил України. Правоохоронці виявили її та затримали.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку Офісу генерального прокурора.

“Жителька села Гусинка за допомогою месенджерів та у телефонних розмовах повідомляла представнику ЗС РФ інформацію про переміщення українських військ”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що отримані дані ворог надалі використовував для завдання ударів по Куп’янському району.

“Під час обшуку за місцем проживання підозрюваної виявлено мобільний телефон із доказами протиправної діяльності, а також російські рублі”, – додали у прокуратурі.

Жінці повідомлено про підозру у поширенні інформації про переміщення, рух, розташування ЗСУ. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що СБУ затримала у Лимані Донецької області колаборантку, яка повернулася на свою посаду після звільнення міста. Під час окупації вона збирала для росіян персональні дані українців, що залишилися в окупації.

Також СБУ викрила поплічника окупантів, який фотографував переміщення підрозділів Сил оборони у Дніпропетровській області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]