Барометр Миколаївські волонтери отримали допомогу для військових та переселенців

Миколаївські волонтери отримали допомогу для військових та переселенців

Просмотров: 120
14 Березня 2023, 13:20

Генератори, матраци та медикаменти отримали миколаївські волонтери від організацій та спонсорів із США та Франції. Прилади живлення передадуть військовим, інше — переселенцям та цивільним у Херсоні.

Про це кореспондентам Суспільного розповів голова Миколаївського осередку БФ “Оберіг-26” Леонід.

Матраци роздаватимуть людям, яким довелось приїхати до міста через агресію Росії.

“Це матраци для переселенців. Вони герметичні, вакуумні. Тобто їх відкриваєш, вони відкриваються, набирається повітря. Даємо кожному з переселенців, хто до нас приїздить”, — каже Леонід.

Також отримали 20 коробок із різними медикаментами. У Миколаєві залишиться частина, інше доставлять у Херсон. Цей вантаж в Україну привезли із Франції.

“Для лікарень, зараз на Херсонську дитячу лікарню надійшло обладнання, будемо відправляти їм, також на наші миколаївські лікарні. І для населення, і військовим перевʼязочні і ліки, необхідне, аптечки”, — сказав волонтер.

Цією ж фурою з логістичного центру у Бердичеві доставили 86 генераторів, розповів Леонід. Заживлювачі в Україну привезли із США.

“Перша партія — 86 генераторів для Миколаєва. Це перша партія виключно для військових, зараз буде друга партія для населення. Якщо комусь треба, нехай роблять на наш фонд запит, ми будемо допомагати”, — розповів голова благодійного фонду.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]