Барометр Жителі Вознесенської громади долучились до важливих та корисних робіт

Жителі Вознесенської громади долучились до важливих та корисних робіт

Просмотров: 126
14 Березня 2023, 09:29

В умовах війни всі зусилля суспільства мають бути спрямовані на опір агресору та подолання наслідків вторгнення. Відтак, зростає необхідність збільшення кількості трудових ресурсів, залучених до забезпечення нормального функціонування суспільства.

У березні 10 осіб, які перебувають на обліку у Центрі зайнятості виконують суспільно корисні роботи та працюють над ліквідацією стихійних сміттєзвалищ та допомагають комунальним працівникам здійснювати заготівлю сировини для опалення комунальних підприємств.

До суспільно корисних робіт залучаються працездатні особи за рішенням військової адміністрації, та ті, що за віком і станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану, а також зареєстровані безробітними.

До таких робіт відноситься: розбір завалів, розчищення автомобільних доріг, ремонтно-відновлювальні роботи, будівництво захисних споруд цивільного захисту, упорядкування кладовищ, ліквідація стихійних сміттєзвалищ та ін.

Ми дякуємо усім, хто долучився до важливих та корисних робіт для нашої громади.

Вдячні Вознесенська філія Миколаївського обласного центру зайнятості за організацію процесу роботи.

Зміни починаються з кожного з нас!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]