Барометр У Миколаєві 21-річна хуліганка побила патрульну поліцейську

У Миколаєві 21-річна хуліганка побила патрульну поліцейську

Просмотров: 579
13 Березня 2023, 13:26

11 березня до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що по пр. Центральному невідома молода жінка веде себе агресивно та провокує бійку, яку надалі і влаштувала.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Миколаївській області.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції, які зробили дівчині зауваження, на що вона почала конфліктувати з правоохоронцями, нецензурно висловлюватись на їхню адресу та вдарила патрульну поліцейську ногою у грудну клітку.

21-річну правопорушницю правоохоронці доправили до відділення поліції, де слідчі затримали її у порядку ст. 208 КПК України.

– За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України “Умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків”. Наразі затриманою оголошено про підозру. За вчинене їй загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомив заступник начальника начальника слідчого управління ГУНП Едуард Соловйов.

Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід. Слідство продовжується.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]