Барометр РФ зосереджує сили на п’яти напрямках, – ЗСУ

РФ зосереджує сили на п’яти напрямках, – ЗСУ

Просмотров: 407
11 Березня 2023, 20:25

Генеральний штаб ЗСУ опублікував  зведення  щодо військового вторгнення РФ в Україну станом на вечір суботи, 11 березня.

РФ зосереджує сили на п'яти напрямках, - ЗСУ

“Протягом доби противник завдав 12 авіаційних та 2 ракетних ударів по місту Запоріжжі. Удар по ЗРК С-300 стався по об’єкту цивільної інфраструктури. В результаті – зруйновано одну будівлю. Втрат і поранених серед цивільного населення немає. Також ворог здійснив 34 обстріли з реактивних”. систем залпового вогню. Один із них – по об’єкту цивільної інфраструктури міста Херсон. Є жертви серед цивільного населення, двоє вбитих та троє поранених”, – йдеться у зведенні.

У генштабі зазначають, що основною метою противника, як і раніше, залишається вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

“Окупанти зосереджують свої зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямах”, – уточнюється у зведенні Генштабу.

Авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ та артилерії вразили чотири райони зосередження особового складу противника, один склад боєприпасів та два місця розгортання станцій радіоелектронної боротьби загарбників.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]