Барометр Підпалювача рятувального посту на міському пляжі Южноукраїнська взято під варту

Підпалювача рятувального посту на міському пляжі Южноукраїнська взято під варту

Просмотров: 1541
10 Березня 2023, 11:20

Слідчий суддя Южноукраїнського міського суду задовольнив клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Вознесенська окружна прокуратура Миколаївської області, та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 53-річному жителю м. Южноукраїнськ, який підозрюється в умисному знищенні чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчиненому шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України).

Також суд визначив заставу у розмірі майже 135 тис грн.

За даними слідства, 7 березня 2023 року у нічний час, підозрюваний, скориставшись тимчасовою відсутністю охоронця, з мотивів помсти через довготриваючий конфлікт з керівництвом одного з управлінь Южноукраїнської міської ради, здійснив підпал рятувального посту на пляжі міста Южноукраїнська.

За попередніми розрахунками майнова шкода склала майже півмільйона гривень. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Досудове слідство здійснюється слідчими ВП №3 Вознесенського РУП ГУ НП в Миколаївській області. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]