Барометр Будьте обережні! Шахрайство в Южноукраїнській МТГ

Будьте обережні! Шахрайство в Южноукраїнській МТГ

Просмотров: 1528
10 Березня 2023, 09:03

6 березня о 18:27 надійшла заява до районного управління про те, що жінці 1954 року народження близько 13:00 в той день надійшов дзвінок від невстановленої особи, яка представилась слідчим поліції. Особа, не назвавши своє ім’я, повідомила, що нібито донька заявниці, виходячи з магазину, вдарила дверима маленьку дитину по голові, в результаті чого дитина отримала струс мозку.

Також невідома особа зазначила, що для того, щоб батьки вказаної дитини не зверталися із заявою до поліції, потрібно перерахувати  кошти в сумі 40000 грн. Заявниця, перебуваючи в стресовому стані, під чітким керівництвом особи, що телефонувала, здійснила переказ зазначених вище коштів. По даному факту проводиться подальша перевірка. Попередня кваліфікація злочину ст. 190 ККУ.

1 березня о 13:08 надійшла заява до районного управління про те, що 23 лютого невідома особа, зателефонувавши зі стаціонарного київського номеру, представилась представником служби безпеки ПриватБанку, шляхом обману під приводом перевірки даних заволоділа грошовими коштами заявниці 1950 року народження у розмірі 6780,76 грн, які були зняті з її кредитної картки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]