Барометр Росія планує провокацію на кордоні України з Білоруссю, – ГУР

Росія планує провокацію на кордоні України з Білоруссю, – ГУР

Просмотров: 151
9 Березня 2023, 17:58

Росія планує масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, для висвітлення подій до Білорусі приїде пропагандист Володимир Соловйов.

Росія планує провокацію на кордоні України з Білоруссю, - ГУР

Про це повідомляється в Telegram Головного управління розвідки МО України.

«Отримано інформацію, що найближчим часом військово-політичне командування РФ планує проведення масштабної провокації на кордоні України та Білорусі», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ГУР, для детального висвітлення провокації до Білорусі має прибути головний російський пропагандист Володимир Соловйов. 11 березня планується організація телерадіомосту та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ.

Для цього на територію Білорусі прибуває кілька груп росіян. Ймовірно, плани оккупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення.

Наголошено, що мета провокації – створення ворожої громадської думки щодо України з боку білоруських громадян та забезпечення повноцінної участі Збройних сил країни у війні на боці Росії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]