Барометр Генерал-полковник Сирський: актуальність утримання Бахмута постійно зростає

Генерал-полковник Сирський: актуальність утримання Бахмута постійно зростає

Просмотров: 265
9 Березня 2023, 17:02

Генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що Бахмут відіграє важливу роль в загальній системі оборони.

Про це повідомили у пресслужбі Сухопутних військ.

За його словами, кожен день оборони міста дозволяє виграти час для підготовки резервів і підготуватися до майбутніх наступальних операцій.

— У той же час у боях за цю фортецю ворог втрачає найбільш підготовлену і боєздатну частину свого війська- штурмові загони Вагнера. Заяви Пригожина в черговий раз  підтверджують, що після захоплення вагнерівцями Бахмута у противника будуть розв’язані руки і він зможе розпочати широкомасштабний наступ із застосуванням армійських і десантних частин на бойовій техніці. Це ще раз доводить дуже важливу роль Бахмута в загальній системі оборони нашого угруповання. Тисячі ворогів, які загинули при штурмі міста — тому яскраве підтвердження, — зазначив він.

Також Олександр Сирський додав, що кожен день стійкого опору дає нам дорогоцінний час для зменшення наступальних потужностей ворога.

Нагадаємо, що аналітики Інституту вивчення війни (ISW), проаналізувавши ситуацію, прийшли до висновку, що російським військам не вдасться найближчим часом оточити Бахмут.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]