Барометр росіяни досі лагодять Кримський міст

росіяни досі лагодять Кримський міст

Просмотров: 184
9 Березня 2023, 16:20

Міст до Кримського півострова, пошкоджений вибухом у жовтні минулого року, досі не відремонтований.

Окупаційна влада півострова повідомила, що монтаж першого прольоту залізничної частини мосту завершено. Однак весь потенціал мосту не відновили, адже досі зберігається поромне сполучення між територією росії та окупованим Кримом.

Крім того, як видно із супутникових знімків, що з’явилися у мережі на початку минулого місяця, до повноцінного відновлення транспортного руху Кримським мостом ще далеко.

В свою чергу в рф запевняють, що всі роботи виконуються відповідно графіку.

— Усі роботи йдуть за графіком. На об’єкті працюють 260 осіб та 29 одиниць техніки, —   віце-прем’єр росії Марат Хуснуллін.

Нагадаємо, що вибух із подальшою пожежею на Керченському мосту стався 8 жовтня 2022 року. За версією російських слідчих, на мосту підірвали вантажний автомобіль, що призвело до обвалу двох прольотів автомобільної дороги та сильної пожежі на залізничній частині мосту. Загинули четверо людей. Президент рф володимир путін, посилаючись на розслідування слідкому рф, назвав вибух на Керченському мосту «терактом» і звинуватив у ньому українські спецслужби

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]