Барометр В Южноукраїнській МТГ триває боротьба за чисте довкілля

В Южноукраїнській МТГ триває боротьба за чисте довкілля

Просмотров: 212
9 Березня 2023, 16:15

20 лютого 2023 року робоча група Інспекції з благоустрою та відділу екології Южноукраїнської міської ради провела перевірку благоустрою та санітарного стану ряду гаражних кооперативів міста Южноукраїнська.

Незважаючи на те, що в грудні 2022 року силами комунального підприємства «Житлово – комунальне господарство», був проведений комплекс із прибирання масштабних місць накопичення побутового сміття, в тому числі на схилах до річки Південний Буг, сміття знову накопичується, що веде до погіршення екологічної ситуації в місті.

Вкрай незадовільна ситуація на прилеглих територіях біля гаражних кооперативів «Каскад», «Мотор». Ряд зауважень має Інспекція до гаражних кооперативів «Іскра», «Лотос», «Восход», «Орбіта». Всі ці питання стоять на контролі Інспекції з благоустрою.

Просимо керівників гаражних кооперативів провести заходи щодо наведення благоустрою та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, як на територіях гаражних кооперативів, так і на прилеглих до них територіях, згідно вимог «Правил благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади» від 28 липня 2022 року № 1094.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]