Барометр У Вознесенську нагородили жінок-волонтерів за їхні зусилля та внесок у спільну Перемогу

У Вознесенську нагородили жінок-волонтерів за їхні зусилля та внесок у спільну Перемогу

Просмотров: 182
8 Березня 2023, 12:16

Ваш внесок в нашу спільну перемогу надзвичайно великий! Все, що ви робите – ви робите з любов’ю: домашні смаколики та захисні сітки, м’які матраци та подушки, теплі речі та сухі борщі, сотні поїздок на передову та десятки успішних зборів коштів на підтримку наших військових .

Ми пишаємось тим, що ви жителі нашої громади та радіємо спільній зустрічі на якій міський голова Євгеній Величко нагородив за активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня 50 жінок-волонтерів, за їхні зусилля та внесок у спільну Перемогу.

Волонтерство є невід’ємною частиною нашого часу, і такі заходи нагадують нам про важливість цінностей, які воно передає та про те, що можливості допомогти та підтримати інших завжди є поруч.

Велика подяка вам, волонтерам, за вашу відвагу, за велику роботу та за те, що ви без перестанку допомагали та продовжуєте допомагати нашим воїнам, ви вносите почесний внесок до нашої Перемоги

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]