Барометр Питання дозволів для виїзду чоловіків за кордон винесуть на Ставку – Данилов

Питання дозволів для виїзду чоловіків за кордон винесуть на Ставку – Данилов

Просмотров: 191
8 Березня 2023, 13:46

На найближчому засіданні Ставки головнокомандувача розглянуть питання щодо дозволів на тимчасовий виїзд чоловіків за кордон.

Питання дозволів для виїзду чоловіків за кордон винесуть на Ставку – Данилов

Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі національного телемарафону, повідомляє  “Радіо Свобода”.

“На жаль, не всі розуміють, коли держава дає можливість робочого відрядження за кордон, треба обов’язково повертатися. У нас був прикрий приклад, коли Міністерство культури надало дозвіл у грудні – шестеро людей поїхали представляти країну як артисти. На жаль, вони не повернулися до Україну… Більше того, нахабно починають коментувати та викладати в соцмережі, що вони такі розумні, що хтось має воювати…

На засіданні Ставки, яке буде найближчим часом скликане за дорученням президента, питання – хто, скільки які відомства давали дозволи – буде на порядку денному. Міністри матимуть звіти на засідання Ставки”, – сказав він.

Данилов також зазначив, що підтримує зміни до законодавства, спрямованих на “посилення цих процесів” – умов виїзду чоловіків призовного віку за кордон.

Водночас у Міністерстві культури та інформполітики повідомили, що з метою запобігання порушенням правил перетину державного кордону разом із правоохоронними органами ініціюватимуть посилення відповідальності за порушення правил виїзду чоловіків-артистів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]