Барометр МЗС про випади Лукашенка щодо Зеленського: Акт безсилля

МЗС про випади Лукашенка щодо Зеленського: Акт безсилля

Просмотров: 364
7 Березня 2023, 17:25

У Міністерстві закордонних справ України відкинули звинувачення самопроголошеного президента Олександра Лукашенка у причетності до подій на аеродромі “Мачулищі”, а заяви Лукашенка щодо президента України в МЗС назвали “актом безсилля”.

Джерело: речник українського дипломатичного відомства Олег Ніколенко у Facebook

Пряма мова: “Категорично відкидаємо інсинуації Олександра Лукашенка про нібито причетність української сторони до подій на аеродромі “Мачулищі”.

Очевидно, що це є черговою спробою створити штучну загрозу зі сторони України заради виправдання своєї підтримки агресії Росії…

Лукашенко також дозволив собі грубий персональний випад на адресу Президента України. Цей акт безсилля залишимо без відповіді”.

Деталі: Ніколенко закликав шукати загрозу не в Україні, а в Росії, яка всілякими способами “намагається іще більше втягнути Білорусь у війну, остаточно позбавити її незалежності та суверенітету”.

Що було раніше: Лукашенко заявив, що Україна підготувала “терориста”, а білоруси провели блискучу операцію і “за якихось 4-5 днів” змогли встановити всіх його спільників і затримати тих, хто в Білорусі. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]