Барометр Відпочинок у відділенні оздоровлення та реабілітації Южноукраїнського терцентру

Відпочинок у відділенні оздоровлення та реабілітації Южноукраїнського терцентру

Просмотров: 358
6 Березня 2023, 17:36

В умовах воєнного часу у відділенні оздоровчо – реабілітаційних послуг щозаїзду відпочивають 18 осіб, яким надаються послуги з 8.00 до 17.00 протягом п’ятнадцяти робочих днів.

Право на відпочинок у відділенні мають мешканці Южноукраїнської територіальної громади, а саме: громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, що досягли 18-річного віку, члени сімей загиблих воїнів та учасники бойових дій, що досягли пенсійного віку або мають групу інвалідності.

Також право на відпочинок у відділенні мають внутрішньо переміщенні особи, що зареєстровані в Южноукраїнській територіальній громаді, з числа громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, що досягли 18-річного віку. Всі категорії осіб повинні бути здатні до самообслуговування.

Для відпочивальників у відділенні оздоровчо – реабілітаційних послуг щоденно проводяться профілактичні лікувально-оздоровчі заходи, а саме:

  • ручний масаж;
  • послуги масажним кріслом;
  • вживання кисневих коктейлів;
  • фізіопроцедури (магнітотерапія, ультразвукова терапія, електрофорез, ампліпульс, використання килимка «Нуга – бест», лікувальна лампа Біоптрон, УФО кварц, дарсонвалізація, інгаляція, наколінники);
  • аромотерапія

Всі зазначенні вище процедури відпускаються лише за призначенням лікаря.

Також у відділенні є кімната фізичного виховання, де можна позайматися на біговій доріжці, велотренажері або зробити комплекс вправ на дошці Євмінова та позайматись з гантелями.

Крім того, для відпочивальників проводяться лекції на різні теми: соціальна реабілітація, самозбереження, навчання життєвим навичкам. Підопічні відділення забезпечені триразовим харчуванням, організовано відпочинок та дозвілля (лекції, концертні програми, виставки, пісенні та літературні вечори, відвідування музею тощо.) Надається послуга перукаря безпосередньо у відділенні.

У відділенні надаються також разові послуги для мешканців Южноукраїнської територіальної громаді та внутрішньо переміщених осіб (які досягли 18-річного віку) незалежно від їх сімейного стану, які не мають медичних протипоказань для перебування в колективі і потребують оздоровчо-реабілітаційних та мають направлення від лікаря. Разові послуги надаються за оплату відповідно до тарифів.

Право на безоплатні послуги мають:

  • діти з інвалідністю;
  • діти, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності.

З відпочивальниками працює психолог, яка проводить як групові заняття, так і займається в індивідуальному порядку (в разі потреби). У випадку потреби у консультації психолога можна звернутися за телефоном: 5-61-61 або 0961918054.

Якщо бажаєте оздоровитися і відпочити у нашому відділенні звертайтеся за телефоном: 5-90-37 або за місцем розташування: м.Южноукраїнськ вул. Миру, 9.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]