Барометр Резніков озвучив своє бачення України після війни

Резніков озвучив своє бачення України після війни

Просмотров: 188
6 Березня 2023, 11:49

Міністр оборони Олексій Резніков розповів, якою бачить Україну після перемоги у війні з РФ. Він заявив, що потрібно розвивати культуру військової професії, і що населення України мусить мати офіційно зареєстровану вогнепальну зброю та вміти нею користуватися.

Резніков озвучив своє бачення України після війни

Про це міністр сказав в інтерв’ю ЛІГА.net.

«Ходити до тиру – ця культура має бути. Повинні працювати тири, щоб усі вміли вправно користуватися вогнепальною зброєю. Потрібно завершити реформу, і офіційно зареєстрована вогнепальна зброя має бути у населення, звичайно, з проходженням перевірок у психіатра, нарколога та правоохоронних органів. Коли ворог знатиме, що кожен повнолітній українець може дістати з-під ліжка автомат та чинити опір, він 10 разів подумає», – зазначив він.

За словами міністра, українцям потрібно готуватися до зміни правового плану та у культурі поведінки нації після перемоги.

«На жаль, фізично ворожа країна, яка є нашим сусідом, не полетить у космос. Навіть із усіма винаходами Ілона Маска. І вона мріятиме про реванш. Тому єдина запорука неповторення такого вторгнення – це потужний сектор сил безпеки та оборони, а також зрозуміла концепція армії резервістів. Так живе Швейцарія», – заявив Резніков.

Міністр оборони наголосив, що культура військової професії має стати трендом.

«Можливо, термінова служба нам більше не потрібна. Але кожна молода людина у 18 років починає проходити спеціальні курси підготовки: медицина, стрілянина, окопи, злагоджені роботи. Далі навчається на когось, але раз на рік проходить місячні курси за спеціалізацією. Хочеш бути кулеметником – розвивайся як кулеметник. Хочеш бути оператором дронів – давай», – зазначив він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]