Барометр В Южноукраїнській громаді відкрили Соціальну пральню

В Южноукраїнській громаді відкрили Соціальну пральню

Просмотров: 2353
4 Березня 2023, 21:04

З радістю хочемо повідомити вам,що вчора – 3 Березня, відбулося відкриття Соціальної пральні на базі Южноукраїнської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Фінансування на реалізацію данного проекту ми отримали завдяки участі у міні-гранті ІІ рівня в рамках програми #BraVo.

Про це повідомляє Южноукраїнська міська організація Товариства Червоного Хреста України.

За ці кошти було придбано:

  • 2 сучасні пральні машини-автомат;
  • 2 сушильні машини;
  • паровідпарювач;
  • стелажі ;
  • пральні засоби;
  • сушарки для речей.

Послугами пральні зможуть скористатися внутрішньо-переміщені особи та пільгові категорії населення,які проживають на території Южноукраїнської громади(наявність довідки/посвідчення- обов’язково).

У соціальній пральні можна випрати постільну білизну, рушники, дорослий та дитячий одяг. Не приймаємо: спідню білизну, шкарпетки, ковдри, покривала та подушки. Тут ви матимете змогу не лише випрати свої речі,але й висушити та попрасувати.

За всі надані послуги ми просимо нас підтримати невеличким благодійним внеском,або запрошуємо долучитися до нашої великої Червонохресної родини – та стати членом нашого Товариства,аби ми мали можливість сплатити комунальні послуги.

Працювати наша пральня буде з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00. Приймаємо одяг з 9.00 до 10.00. Видача з 15.00 до 16.00. Термін виконання робіт – 1-2 дні(за умови наявності електроенергії).

Діліться новиною зі знайомими та приходьте разом до нас піклуватися про свої улюблені речі

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]