Барометр Вознесенська громада продовжує налагодження міжнародних партнерств

Вознесенська громада продовжує налагодження міжнародних партнерств

Просмотров: 219
4 Березня 2023, 20:54

Євгеній Величко – міський голова м. Вознесенська представляв нашу громаду на Форумі стратегічного муніципального партнерства у Бьоблінгені/ Зіндельфінгені, який проходив 27-28 лютого.

Під час форуму між нашою громадою та муніципалітетом Ditizingen було налагоджено партнерство.

Головною метою форуму було налагодження контактів між українськими та європейськими муніципалітетами та виявлення можливих сфер співпраці між потенційними муніципалітетами-партнерами, підвищення обізнаності керівників муніципалітетів щодо існуючих інструментів підтримки партнерства.

Історичний момент: голови і представники 14 українських громад і 17 муніципалітетів Німеччини стоять пліч-о-пліч задля відбудови України і спільного розвитку відтепер тісно співпрацюватимуть.

Ми щиро раді, що тепер маємо громаду-партнера Ditizingen з Німеччини, з якими вже зовсім скоро розпочнемо реалізацію спільних проєктів, про які розповімо згодом.

Захід відбувся в рамках Cities 4 Cities | United 4 Ukraine — партнерських ініціатив, які об’єднали зусилля у вересні 2022.

Стратегічними партнерами ініціативи є Асоціація міст України і Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад.

Форум відбувся за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) USAID Ukraine – USAID Україна

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]