Барометр Мистецтво заради життя: у Миколаєві відкрилася виставка-аукціон «Весна як жінка, жінка як весна» (фоторепортаж)

Мистецтво заради життя: у Миколаєві відкрилася виставка-аукціон «Весна як жінка, жінка як весна» (фоторепортаж)

Просмотров: 337
3 Березня 2023, 16:44

У п’ятницю, 3 березня, у приміщенні Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи відбулося відкриття виставки-аукціону на підтримку Збройних Сил України.

Про це повідомляє кореспондент « Новин-N » з місця події.

На виставці, яка традиційно розташована у локації «Етносвітлиця», представлено понад 400 робіт, виконаних як досвідченими майстрами, членами НТО «Прибужжя», так і роботи аматорів із 16 громад Миколаївської області.

Основною темою представлених у експозиції робіт є краса української жінки. Майстрині втілили її у ляльках – ляльках-жінках, ляльках-дівчатах. Були й оригінальні – прикраси, квіти, різні квіткові композиції, які подарували присутнім світ весни, кохання та краси.

Звертає увагу, що твори виконані з найрізноманітніших матеріалів та у великій різноманітності стилів – прикраси з бісеру, фоамірану, макраме, в’язані гачком, у стилі нитяної графіки, інтер’єрні квіткові композиції, композиції, виконані на спилах дерев, жіночі вінки, прикраси для волосся, сувеніри з повітряного пластиліну, жіночі та дівочі портрети.

Куратор виставки Рада Вронська, розповідаючи про виставку, зазначила:

Сьогодні відкрилася виставка «Весна як жінка, жінка як весна» і мені дуже приємно ознайомити всіх із цими чудовими роботами, які виконали наші майстри Миколаєва та Миколаївської області .

У церемонії відкриття виставки була й театралізована частина, яку було підготовлено учасниками студентського театру «М.А.С.К.А», ансамблем танців «Юнги» та артистами Миколаївського лялькового театру.

Присутні оцінили майстерність представлених робіт, які, безсумнівно, були виконані на дуже високому професійному рівні. Крім того, всі бажаючі могли придбати вироби миколаївських майстрів, які сподобалися.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]