Барометр росія динамічно змінює кількість кораблів у Чорному морі: чи є загроза ракетного удару

росія динамічно змінює кількість кораблів у Чорному морі: чи є загроза ракетного удару

Просмотров: 407
3 Березня 2023, 14:02

росія динамічно змінює склад корабельного угруповання у Чорному морі. Наразі виведено 13 кораблів, з яких два – ракетоносії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ОК “Південь”.

“Корабельне угруповання ворога в Чорному морі продовжує перебувати в ракетобезпечному для себе районі, динамічно змінюючи свій склад”, – сказано в ньому.

Станом на 12:00 у Чорному морі перебували 13 кораблів, серед яких 2 підводних ракетоносії, загальний залп яких – до 8 ракет “Калібр”.

При цьому в ОК “Південь” зазначають, що заведені в пункти базування надводні ракетоносії готові до застосування і можуть бути виведені на бойовий курс досить оперативно.

“Активність ворожої авіації свідчить про готовність до застосування, як ракет повітряного базування, так і морського. Тож, загроза ракетного удару залишається”, – додають військові.

Нагадаємо, раніше речниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк зазначала, що масовані ракетні атаки росії по Україні можуть залишитись у минулому.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]