Барометр Російські військові заявили, що розробляють новий вид операцій проти “агресії” США

Російські військові заявили, що розробляють новий вид операцій проти “агресії” США

Просмотров: 242
2 Березня 2023, 11:05

Журнал Міноборони рф “Военная мысль” надрукував статтю першого заступника командувача Ракетними військами стратегічного призначення (РВСП) Ігоря Фазлетдінова про те, що в росії розробляють новий вид військових операцій із застосуванням ядерної зброї, щоб протидіяти “агресії” США.

Джерело“Радио Свобода”

Деталі: У статті стверджується, що “США втрачають лідируючі позиції у світі” і вважають “головним винуватцем” цього росію. В статті йдеться, США планують “розгром” росії у формі “стратегічної (глобальної) багатосферної операції”. Своєю кінцевою метою США нібито бачать знищення стримувального ядерного потенціалу Росії.

Крім того, стверджується, що головною метою американської військової політики є “військово-політичне або фізичне усунення неугодного режиму при збереженні територіальних, сировинних, виробничих і людських ресурсів країни”.

Також в статті повідомляється, що “головним засобом та інструментом протидії спробам реалізації агресивних задумів Пентагону” є перспективна форма стратегічного застосування Збройних сил Росії, що активно розробляється російськими військовими фахівцями, яку автори називають “операцією стратегічних сил стримування”.

Згідно з публікацією, під час такої операції має бути придушена американська глобальна система протиракетної оборони, щоб унеможливити знищення в повітрі російських балістичних ракет.

Фінальним етапом операції називається нанесення “неприйнятного збитку” США за допомогою ядерного потенціалу росії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]