Барометр На Херсонщині подружжя-правоохоронець працювало на окупантів: їм повідомлено про підозру

На Херсонщині подружжя-правоохоронець працювало на окупантів: їм повідомлено про підозру

Просмотров: 257
1 Березня 2023, 20:14

На Херсонщині заочно повідомлено про підозру подружжю правоохоронців, котрі на окупованій території “стабілізували обстановку” на користь окупантів.

На Херсонщині подружжя-правоохоронець працювало на окупантів: їм повідомлено про підозру

Як повідомляє  прес-служба  Державного бюро розслідувань, подружжя з Херсонської області допомагало окупантам “стабілізувати криміногенну ситуацію” у захопленому регіоні.

” Подружжя – двоє колишніх правоохоронців – з перших днів російського вторгнення отримали посади в окупаційних структурах та проводили “стабілізацію криміногенної обстановки” в регіоні “, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у березні 2022 року чоловік погодився на посаду оперуповноваженого в окупаційній міліції, а його дружина з рядової за кілька місяців уже обіймала посаду “інспектора з особливих доручень” із доступом до російської “державної таємниці”.

Йдеться про те, що подружжя “виявляло” місцевих правопорушників для “стабілізації криміногенної ситуації”.

Колишніх правоохоронців підозрюють у добровільному зайнятті посад у незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]