Барометр Обстріл Херсона: кількість загиблих зросла до 2 людей

Обстріл Херсона: кількість загиблих зросла до 2 людей

Просмотров: 263
28 Лютого 2023, 14:15

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про обстріли російськими окупантами Херсона, загинула одна людина, за даними Херсонської облпрокуратури, наразі відомо ще про одного загиблого.

Джерело: Єрмак у Telegramпресслужба Херсонської облпрокуратури

Пряма мова Єрмака: “росіяни знову обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу сталося руйнування приватного житлового будинку. Є потерпіла. Також відомо про загиблу людину”.

Дослівно: “За даними слідства, 28 лютого армія рф вчергове обстріляла житлові масиви міста Херсона та приміські населені пункти. Внаслідок влучання снаряду поблизу житлового будинку, в обласному центрі загинув чоловік. Ще одного цивільного, який потрапив під обстріл селища намагались врятувати медики, проте його травми виявились не сумісними із життям”.

Що було раніше : За інформацією Генштабу ЗСУ, минулої доби від артилерійського вогню російських окупантів постраждало понад 25 населених пунктів області, що знаходяться на правому березі річки Дніпро. Зокрема, Гаврилівка, Качкарівка, Берислав, Веселе, Тягинка, Інженерне, Антонівка, Берегове та місто Херсон.

Внаслідок артилерійських обстрілів росіянами смт Козацьке та с. Веселе Каховського району – 5 об’єктів у приватному секторі зазнали руйнувань.

За добу через агресію рф у Херсонській області 3 людини поранені.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 39 осіб, з них 10 – це діти та 1 маломобільна людина.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]