Барометр Штормовий вітер принесе на Миколаївщину потепління — синоптик

Штормовий вітер принесе на Миколаївщину потепління — синоптик

Просмотров: 447
24 Лютого 2023, 17:20

Станом на 17 годину 24 лютого по всій території Миколаївської області спостерігатиметься штормовий вітер. У ніч проти 25 лютого вітер трохи стихне, вдень знову посилиться до штормових значень. Температура повітря може сягнути плюс 15 градусів.

Черговий синоптик Миколаївського гідрометеорологічного центру Тамара Волошина, розповіла кореспондентам Суспільного про синоптичну ситуацію в області.

“По всі області штормовий вітер. Пориви південно-західного вітру сягають понад 15 метрів за секунду. На суботу, 25 лютого, вітер збережеться. У поривах можливе посилення до 15-20 м/с”, — сказала синоптик.

У зв’язку з проходженням атмосферного фронту, каже Тамара Волошина, в ніч проти 25 лютого по області місцями можливий невеликий дощ.

“Зі Середземного моря, з півдня Європи, до області прийде тепла повітряна маса. Температура різко збільшиться. На 25 лютого прогнозуємо денну температуру 10-15 градусів тепла. Можливо, буде новий рекорд”, — сказала синоптик.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]