Барометр Польща прийме на лікування 2,5 тис. поранених українських військових – Зеленський

Польща прийме на лікування 2,5 тис. поранених українських військових – Зеленський

Просмотров: 352
24 Лютого 2023, 17:18

Польща забезпечить лікування та реабілітацію 2,5 тис. поранених українських військових, сказав президент України Володимир Зеленський у п’ятницю в Києві на пресконференції після переговорів із польським прем’єр-міністром Матеушем Моравецьким.

“Окремо відзначу взаємодію щодо лікування та реабілітації наших воїнів. 2,5 тис. наших військових зможуть отримати таку допомогу”, – сказав Зеленський.

За його словами, “Польща була з нами кожну хвилину цього року і буде з нами до спільної перемоги”. Зеленський нагадав, що Польща є одним із найбільших партнерів України з оборонної підтримки. “Польща стала одним із фундаторів танкової коаліції. Ми сьогодні можемо повідомити про перші танки з Польщі”, – зазначив він.

Він також висловив сподівання, що “ми зможемо подолати табу щодо авіаційної коаліції. Це посилить українську армію і безпеку нашого простору”.

Президент повідомив, що під час переговорів обговорювалося спрощення “процесів на кордоні”. “Через кордон були побудовані ланцюги постачань. Коли розпочалася війна, ці ланцюги давали все – воду, продукти харчування, зброю, людей. Поступово ми спрощували процедури, щоб зберегти життя наших людей”, – сказав він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]