Барометр “Ми вистояли цілий рік і довели, що українці – незламні” : міська влада Вознесенська

“Ми вистояли цілий рік і довели, що українці – незламні” : міська влада Вознесенська

Просмотров: 345
24 Лютого 2023, 13:16

Сьогодні річниця повномасштабного вторгнення рф на територію незалежної та суверенної України.

Ми вистояли цілий рік і довели, що українці – незламні.

Вже в перші дні збройної агресії мешканці нашої громади об’єднались, як і мільйони українців, кожен став на захист своєї землі.

Разом ми облаштовували бойові позиції для наших захисників, блок-пости, захисні позиції, сотні вознесенців приєднались до лав територіальної оборони.

Ворог зайшов до нашої громади 2 березня та тривали запеклі бої, дякуючи нашим захисникам ми змогли відстояти громаду. Ніколи не забудемо подвиг кожного захисника.

Оговтатись від цих подій було важко, адже залишивши землю громади ворог завдавав не раз ракетних ударів, залишавши сотні будинків пошкодженими.

Натомість нас не зламати.

Наша громада сильна і завдяки волонтерам, які з перших днів допомагають нашим воїнам та мешканцям громади. Створено гуманітарні та волонтерські пункти допомоги, організовуються збори на закупівлю обладнання та необхідного для військових.

Весь цей рік ми працювали і тримали кожен свій фронт заради спільної Перемоги.

Ми ховались від пострілів у бомбосховищах, звикли до тривог і пронизливих сирен. Ми сиділи без світла і води, заощаджували електрику, але зберігали вогник тепла у серці.

Дякуємо кожному та кожній, хто допомагав та продовжує допомагати армії, хто донатить, хто волонтерить, а головне тим, хто нас захищає. Вічно пам’ятатимемо кожного загиблого Героя!

Тримаємо стрій і надалі, адже невдовзі – Перемога!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]