Барометр В Южноукраїнську проводять ярмарок на підтримку захисників

В Южноукраїнську проводять ярмарок на підтримку захисників

Просмотров: 676
23 Лютого 2023, 18:01

25.02.2023 з 9:00 відокремленим підрозділом “Смаколики для Соколиків” благодійної організації “Благодійний фонд “Южноукраїнці разом з ЗСУ” буде проводитись благодійний ярмарок біля магазину “Вікторія”. На ярмарці буде смачна випічка, млинці та патріотичні смаколики.

26.02.2023 з 12:00 на малоповерховій забудові по вулиці Центральній, біля магазину «Сарай» відбудеться благодійний ярмарок та святкування символічних проводів зими та зустрічі з весною. Будуть страви на вогнищі (шашлик, ковбаски, солдатська каша, смажена картопелька), м’ясні, домашні делікатеси та різноманітні млинці.

Волонтери БО “Благодійний фонд “Южноукраїнці разом з ЗСУ” та небайдужі мешканці Южноукраїнської міської територіальної громади об’єднають свої зусилля, щоб разом однією командою допомагати ЗСУ і щоб показати хлопцям на передовій, що про них хвилюються і турбуються. Зібрані кошти будуть направлені на потреби українських військових.

Благодійна організація “Благодійний фонд

“Южноукраїнці разом з ЗСУ”

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]