Барометр Українські військові знищили РСЗВ «Град» окупантів на Кінбурнській косі

Українські військові знищили РСЗВ «Град» окупантів на Кінбурнській косі

Просмотров: 376
23 Лютого 2023, 16:55

Українські військові знищили на Кінбурнській косі у Миколаївській області систему залпового вогню «Град» російських окупантів.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

— За минулу добу нашими ракетно-артилерійськими та авіаційними підрозділами виконано понад 160 вогневих завдань. За результатами бойової роботи в зоні відповідальності ворожі підрозділи зменшено на 13 рашистів. На Кінбурнській косі підтверджено ліквідацію ворожої реактивної системи залпового вогню «Град», на лівобережжі – пускової установки ЗРК С-300, – йдеться у повідомленні.

Крім того, знищено склад з боєприпасами в районі Нової Каховки (Херсонщина), два безпілотних розвідники, два моторних човни, які були підготовлені до використання ворожими діверсійно-розвідувальними групами. Також знищено артилерійський радіолокаційний комплекс, 120-мм міномет і автомобільну техніку.

Раніше в оперативному командуванні «Південь» повідомили, що основне скупчення російських військ на Кінбурнській косі перебуває в тій частині півострова, яка знаходиться в його «корені» на тимчасово окупованому Лівобережжі Херсонської області, віддалено від Сил оборони України.

Також повідомлялося, що російські окупанти заходять на Кінбурнську косу, але потужних баз там не тримають. Таким чином півострів перебуває у «сірій» зоні — повного контролю над територією не мають ані українські захисники, ані російські окупанти.

Нагадаємо, що саме з Кінбурнської коси російські окупанти ведуть регулярні обстріли міста Очаків на Миколаївщині. За підрахунками місцевої влади від обстрілів загинули вже близько 50 людей.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]