Барометр Тиснути на Україну з пропозицією розпочати мирні переговори не має сенсу – Зеленський

Тиснути на Україну з пропозицією розпочати мирні переговори не має сенсу – Зеленський

Просмотров: 312
23 Лютого 2023, 16:23

Президент України Володимир Зеленський заявив, що тиск на Україну з пропозицією розпочати мирні переговори не має сенсу.

“Тиск на нас був більший до війни. А після початку вторгнення всім зрозуміло, що росія – не держава, а терористична організація, яка прийшла вбивати й захоплювати території. Усі зрозуміли, що стоїть питання про знищення України та всього українського”, – сказав президент України в четвер на пресконференції в Києві після переговорів із прем’єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.

За його словами, “тиснути на нас неможливо”. “Чи хоче хтось? Так. Але ці люди менше говорять вголос, і це прекрасно, вони більше розуміють, із ким вони раніше мали діалог”, – сказав Зеленський.

Він наголосив, що метою росії є захоплення території України. “Знову порушується тема історичних кордонів. Це свідчить про те, що вони хочуть захопити й шукають виправдання цим захопленням”, – сказав президент.

“Немає сенсу тиснути на Україну. Тому що інакше росія прийде в Європу тиснути на Європу”, – наголосив Зеленський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]