Барометр Підтримка інклюзивної освіти у Вознесенській громаді

Підтримка інклюзивної освіти у Вознесенській громаді

Просмотров: 185
23 Лютого 2023, 10:57

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Вознесенської міської ради» взяли участь у проєкті «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення», що фінансується за кошти МБФ «Альянс громадського здоров’я» у 2022 – 2023 роках.

В рамках проєкту центр отримує обладнання на суму 128 тис. грн для навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Отримано необхідне обладнання для навчання діток, а саме: тактильну сенсорну доріжку, набір для мозочкової стимуляції та дидактичний набір Фребеля, апаратний-програмний комп’ютерний тифлокомплекс с синтезом мови, мудборди для розвитку дрібної моторики, робота Makeblock mTiny, парту та ортопедичне крісло, пісочницю – світловий стіл, ноутбук з програмним забезпеченням «Живий звук» для розвитку мовлення та когнітивних навичок дитини, що має сенсорні та інтелектуальні порушення.

Щиро дякуємо Миколаївському місцевому благодійному фонду «Юнітус» за підтримку проєкту та можливість створити умови для навчання діток.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]