Барометр У Чорному морі чергує підводний човен рф з «Калібрами» на борту.

У Чорному морі чергує підводний човен рф з «Калібрами» на борту.

Просмотров: 185
20 Лютого 2023, 10:31

росія готує точкові ракетні удари містами України. Про це у понеділок, 20 лютого,  повідомила керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

За словами спікера, в акваторії Чорного моря було помічено корабельне угруповання з 9 одиниць, одна з яких — підводний ракетоносій. Однак через шторм, що посилюється, більшість кораблів перевели в пункти базування. При цьому підводний човен залишиться в морі. Запуск ракет з підводного носія українська ППО, швидше за все, не зможе відстежити.

“І це якраз ознака цієї підступності ворога, який говорить про те, що вони можуть застосувати і точкові ракетні удари, про які ми попереджали. Тому що виявлення пуску ракет із підводного човна — це досить приховано та ускладнено для ППО”, — розповіла Наталія. Гуменюк.

Також речник ОК “Південь” зазначила, що, ймовірно, 23 лютого відбудеться масований обстріл України, проте це не означає, що в наступні дати не буде нових атак росіян.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]