Барометр У Вознесенську відзначили Подякою представників 61 бригади ЗСУ

У Вознесенську відзначили Подякою представників 61 бригади ЗСУ

Просмотров: 173
15 Лютого 2023, 13:23

На знак вдячності за підтримку та значну допомогу начальник районної військової адміністрації Сергій Шурабура та голова районної ради Спартак Гукасян подякували представникам 61 бригади Збройних Сил України, які з першого дня війни боронили Миколаївську область.

Подякою відзначено Михайла Лоріа – добровольця із Грузії, який з 2014 по 2016 роки був волонтером, а з 24 лютого 2022 року є військовослужбовцем ЗСУ та очолює і виконує комплекс військових і спеціальних заходів, спрямованих на протидію діяльності незаконних російських та проросійських збройних формувань у війні на сході України.

Військовослужбовці бригади щоденно проявляли свій незламний бойовий дух та жагу до перемоги, демонструючи професійну майстерність, відповідальність, витримку, вірність військовій присязі та обов‘язку.

Ми захоплюємося їхньою відвагою, надихаємося патріотизмом і молимося, щоб вони залишилися живими й неушкодженими.

На жаль війна ще не завершилася, однак за підтримки органів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості нам вдасться подолати ворога та захистити рідний край.

Слава Україні!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]