Барометр Окупанти цілодобово спалюють своїх загиблих у Криму 

Окупанти цілодобово спалюють своїх загиблих у Криму 

Просмотров: 246
15 Лютого 2023, 08:50

У селі Красна Зорька, яке знаходиться в Криму, місцевий крематорій цілодобово спалює загиблих окупантів, у такий спосіб росіяни намагаються приховати свої втрати.

Джерело: зведення Генерального штабу ЗСУ у Facebook

Дослівно: “У районі населеного пункту Красна Зорька Сімферопольського району тимчасово окупованого Криму для приховування кількості загиблих противник застосовує спалювання. Біля місцевого крематорію спостерігається постійна черга військових автомобілів кількістю до 10 одиниць. Цими вантажівками окупанти привозять загиблих російських військовослужбовців та найманців”.

Деталі: У Генштабі зазначили, що кремація загиблих окупантів у Красній Зорьці здійснюється цілодобово. При цьому крематорій не надає послуги цивільним.

Що цьому передувало: За даними українських військових розвідників, російські загарбники через великі втрати у війні проти України активно використовують мобільні крематорії.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]